BACK

In november hebben we twee nieuwe modellen aan de MV Smart Camera-familie toegevoegd: de MV22 en MV72. Deze varifocale camera’s, een binnenhuis- en een buitenhuismodel, zijn gebouwd op hetzelfde platform als onze innovatieve MV12 en vervangen onze eerste generatie MV21 en MV71. Vandaag zijn we verheugd om een ??compleet nieuwe vormfactor te introduceren met de MV32 fisheye-camera. Er komt ook een nieuwe, verstelbare montuur beschikbaar, die compatibel is met de MV32 en de MV12. Naast de nieuwe hardware bieden we ook nieuwe softwarefuncties, Motion Search 2.0 en Motion Recap, beschikbaar voor alle tweede generatie (modellen die eindigen op -2) camera’s.

{Afbeelding van MV32 of Second Gen Lineup}

Zie dingen vanuit nieuwe perspectieven

De MV32 heeft dezelfde innovatieve architectuur als de rest van de MV-familie en voegt 360 ° -weergave toe om een ??grotere context van een gebied te bieden. De camera registreert en verwerkt het beeld en het Meraki-dashboard zorgt voor een dewarped video view, met digitale pan-, tilt- en zoom-functies in zowel live als opgenomen beelden.

In tegenstelling tot traditionele camera’s voor pan, tilt en zoom (PTZ) die alleen opnemen waar ze momenteel naar kijken, slaat de MV32 alles op in het gezichtsveld, zodat er geen video of informatie verloren gaat. Dit maakt het een uitstekende oplossing voor grote open ruimtes, of gebieden met kruisende gangen en plaatsen waar zichtbaarheid in meerdere richtingen nodig is.

De nieuwe MV32 heeft een 8.4MP-sensor en registreert een resolutie tot 2058 x 2058. Het beschikt over dezelfde toonaangevende processor als de rest van de MV-lijn van de tweede generatie, waardoor geavanceerde analytics met objectdetectie mogelijk zijn met behulp van computer vision en machine learning. Het wordt geleverd met 256 GB opslag aan boord en is wireless capable, waardoor het eenvoudig op verschillende locaties kan worden geïnstalleerd.

Vind sneller wat je zoekt

Als de MV32 niet genoeg is, introduceren we twee nieuwe softwarefuncties voor alle MV-cameramodellen van de tweede generatie. De eerste functie, Motion Search 2.0, biedt een krachtig nieuw detectie-algoritme dat de betrouwbaarheid verbetert voor kleine veranderingen, valse positieven vermindert en een betere gevoeligheid biedt ‘s nachts en in omgevingen met weinig contrast.

Om Motion Search-resultaten nog gemakkelijker te maken om te interpreteren, introduceren we Motion Recap. Motion Recap gebruikt de informatie die is verzameld uit de bewegingsanalyse op de camera om composietafbeeldingen te maken die de activiteit in één frame samenvatten. Het dashboard geeft de zoekresultaten automatisch weer als bewegingsoverzichten, zodat u snel kunt achterhalen wat u zoekt. Motion Recap-afbeeldingen dienen als een echte ‘spiekbrief’ om te begrijpen wat er is gebeurd zonder de video te hoeven bekijken.

Meer zien, beter begrijpen

De nieuwe MV32 fisheye-camera rondt de MV Smart Camera-portfolio mooi af. Gecombineerd met Motion Search 2.0 en Motion Recap biedt de MV smart camera line-up grotere zichtbaarheid en business intelligence voor alle soorten organisaties.

De nieuwe MV32 zal in mei beschikbaar zijn voor bestelling. Motion Search 2.0 en Motion Recap zullen beschikbaar worden gesteld aan alle MV-camera’s van de tweede generatie als een software-update, gratis inbegrepen als onderdeel van de licentie. Met deze reeks aankondigingen willen we graag zien hoe deze worden gebruikt. Wij horen graag wat u van plan bent om te doen met MV32 en de nieuwe Motion Search 2.0 en Motion Recap functies. Deel het met ons in de Meraki-community!

Neem vandaag nog contact op met uw Meraki account manager voor meer informatie over bestelbaarheid in uw regio of om een gratis proefperiode te starten.