Een extra jaar op onze kosten

Het perfecte moment om de eenvoud van het Meraki dashboard te ervaren.

Ik ben nog geen klant bij Meraki

Wilt u graag Meraki producten proberen? Deze promotie is de perfecte kans om te starten en geeft u meer voordelen aan lagere kosten.

Ik ben al een Meraki klant

Bent u reeds klant bij Meraki? Gebruik deze promotie om andere productlijnen uit te proberen en uw infrastructuur uit te breiden. Naast nieuwe productlijnen is de First Year On Us promotie ook geldig voor nieuwe apparaten binnen uw bestaand netwerk.


Waarom cloud networking en het Meraki dashboard?

Dankzij cloud networking kunnen IT-afdelingen rekenen op eenvoudiger beheer, meer betrouwbaarheid en lagere kosten. Het Meraki dashboard geeft beheerders ongeëvenaarde zichtbaarheid in het netwerk op gebied van apparaten, applicaties en gebruikers. Daarnaast kunnen zij ook verschillende niveaus van toegang en gebruik van applicaties toepassen om zo de ervaring van de eindgebruiker en de veiligheid van het netwerk te verbeteren.

Tussen 1 oktober 2019 en 25 juli 2020 zal elke klant die een cloud-managed licentie voor 3 jaar of meer aankoopt er een gratis extra jaar bovenop krijgen! De 365 extra dagen zullen automatisch aan het Meraki dashboard toegevoegd worden, zonder dat u iets hoeft te doen.

First Year On Us is wereldwijd beschikbaar. Klanten die een licentie aankochten tussen 28 juli 2019 en 1 oktober 2019 zullen alsnog een extra jaar verkrijgen. Wij zullen de wijzigingen retroactief aanbrengen aan de licenties van klanten voor eind november 2019. Hernieuwingen van bestaande licenties komen helaas niet in aanmerking voor deze promotie. Vraag aan uw Meraki contactpersoon of reseller hoe u vandaag nog kunt profiteren van de promotie.

*Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Product Webinars

Ontdek het Meraki webinar programma. Leer meer over cloud-managed switching, wireless, security appliances, smart cameras, en meer. Nu beschikbaar on-demand!

Nu bekijken